massage-1015568_1920

Välkommen till vår kiropraktorsmottagning!

Belägen på Norra köpmangatan 3, 303 31 i Gävle hittar du vår kiropraktikmottagning. Där arbetar vårt team bestående av de tre legitimerade, erfarna och duktiga kiropraktorerna Lena, Mikael och Daniel.

Tack vare deras gemensamt breda kunnande om kroppens neuro- och muskelskelettsystem kan de sätta upp en effektiv behandling av smärtor, stelhet och skador relaterade till kroppens led- och nervsystem. De har flera års erfarenhet inom branschen och ett brett kunnande vilket hjälper dem göra en legitim och precis diagnos för att på bästa sätt både lindra och förebygga allt ifrån ryggsmärtor till huvudvärk. Detta på ett naturligt sätt som inte involverar läkemedel som i vissa fall kan vara beroendeframkallande.
Om du är en av många som lider av långvarig eller återkommande stelhet och/eller smärtor, kontakta oss redan idag för en noggrann utredning samt behandling.

massage-1015568_1920

Vårt motto här på mottagningen

Vi tror inte på användning av värktabletter vid smärta och värk som inte släpper inom en till ett par dagar. Tyvärr ser dagens samhälle ut så att kemiska substanser skrivs ut på löpande band, utan att patienten fått genomgå en full utredning. Om detta inte görs kan man inte heller göra en korrekt diagnos för att säkert veta orsaken till problemet.
Vi tror på ett naturligt handpålag från erfaren och kunnig vårdpersonal.

Daniel Nilsson

Leg. Kiropraktor

Redo för att bli smärtfri?

Kontakta oss för konsultation och boka en tid för behandling redan idag!

Redo att bli smärtfri?

Kontakta oss för konsultation och boka en tid för behandling redan idag!